Blog

A partir d’avui, nous instal·ladors de jardins verticals AIR GARDEN
10
ago 2017

A partir d’avui, nous instal·ladors de jardins verticals AIR GARDEN

Fotos: Air Garden

Com ja sabeu, a Tendals Egara fa anys que som especialistes en la instal·lació i manteniment de sistemes de protecció solar com tendals, pèrgoles i para-sols per a exteriors. I és a partir de l’experiència en la transformació i aprofitament d’espais com terrasses i jardins que hem decidit especialitzar-nos en un aspecte més en l’àmbit d’acondicionament d’àrees verdes en l’habitatge.

Els jardins verticals (o parets o tancaments vegetals) guarden una estreta relació amb la protecció solar. Si bé fins ara contemplàvem –sobretot- tancaments horitzontals, els espais verds verticals aporten:

 • Millora en l’eficàcia tèrmica, gràcies a la refrigeració d’una capa vegetal. Això comporta un refredament de la paret a l’estiu i disminució de les pèrdues de calor a l’hivern, per tal, contribueixen a l’estalvi energètic.
 • Millora de la qualitat del corrent d’aire i protecció de la radiació solar; es minimitzen els fluxos energètics entre ambient interior i exterior.
 • Des del punt de vista ecològic, els jardins verticals ajuden a la retenció de pols i substàncies contaminants, filtren una important quantitat d’aire que retornen al medi ambient en forma d’oxigen.
 • Ens ajuden a adequar nous espais d’ombra i lleure a l’exterior de casa nostra, a més d’un ambient que permet relaxar-nos, gaudir de les plantes i flors i desconnectar.
toldos-egara-jardines-verticales-01
toldos-egara-jardines-verticales-03p
toldos-egara-jardines-verticales-02p

Els jardins verticals que dissenyem i instal·lem consten de tres parts:

 1. Estructura de guies, murs i substrat.
  El conformen les guies i pilars, així com les “jardineres” verticals per a la plantació. S’adossen als murs dels habitatges, o bé es munten per a separar parcel·les, terrasses o ambients, cosa que fa possible disposar d’un jardí o hort ecològic a dues cares. Les bombes, tubs i components mecànics compten amb una garantia de tres anys. Els sistemes modulars dissenyats per Air Garden fan possible qualsevol idea que tingueu al cap i de la qual gaudireu molts i molts anys!
 2. Les plantes i vegetació.
  En col·laboració amb l’equip professional de Bonaire Centre De Jardineria seleccionem les plantes i flors més adients per a cada espai i projecte, amb una garantia de dos mesos respecte a l’arrelament i creixement (la floració i desenvolupament de la planta no s’hi inclou).
 3. El sistema de regatge.
  Es realitza gota a gota, per tal d’optimitzar el consum d’aigua. El sistema inclou un petit descalcificador previ a la bomba de rec, tot i que recomanem l’ús d’un equip d’osmosi inversa o bé descalcificador professional per tal d’allargar-ne la vida útil, en funció de la qualitat de l’aigua de xarxa de la vostra ciutat.
toldos-egara-jardines-verticales-05
toldos-egara-jardines-verticales-04

Adaptem aquest nou servei a qualsevol espai. Veniu a veure’n l’exposició al nostre showroom, demaneu-nos informació al 937 889 138 o bé a través de correu electrònic i us elaborarem un pressupost sense compromís.

0 comments

Deixar una resposta