Blog

Ardon, d’Stobag: tendal+vidre en un sistema Winter-friendly
21
des 2018

Ardon, d’Stobag: tendal+vidre en un sistema Winter-friendly

L’ARDON és el nou producte de protecció solar que uneix vidre laminat + tendal en un únic i innovador sistema del fabricant Stobag. Ofereix protecció contra la intempèrie tot l’any, gràcies a un mecanisme d’extensió telescòpica patentat per la marca. Es munta a la paret mitjançant uns suports laterals i ofereix un aïllament robust i suporta una càrrega de neu provada d’entre 200kg i 300kg per m2, segons model.

És un sistema excel·lent per a ser instal·lat en terrasses, aparadors o zones d’accés, com a protecció climatològica durant tot l’any. S’hi pot integrar il·luminació LED, i opcionalment un sistema de recollida d’aigua. Funciona de forma motoritzada i, en recollir-se, el tendal queda absolutament amagat dins el seu cofre, garantint-ne la protecció i durada per molts anys.

toldos-egara-ardon-01
toldos-egara-ardon-02

Les mides màximes d’aquest tendal són de 5 metres d’ample, per 1,70 metres aproximadament de sortida de vidre, més 3,25 metres de sortida del tendal, en total. Al nostre nou showroom podreu veure un model d’ARDON funcionant en directe.

toldos-egara-ardon-03
toldos-egara-ardon-04

0 comments

Deixar una resposta