Blog

Bat Ibérica llança el seu nou sistema de protecció solar cofre de braços extensibles Qubica
22
Sep 2016

Bat Ibérica llança el seu nou sistema de protecció solar cofre de braços extensibles Qubica

De la mà del dissenyador Robby Cantarutti, l’empresa Bat Ibérica presenta Qubica, una novetat al mercat dels tendals. Aquest sistema de protecció de línies elegants, es presenta en tres versions: Flat, Plumb i Light.

El disseny italià i l’altíssima tecnologia industrial que utilitza Qubica fa d’aquest un producte exclusiu. És altament personalitzable: el nostres clients escullen el desenrotllament vertical o horitzontal del sistema (segons la funcionalitat del lloc de la instal·lació ho permeti), així com la combinació de colors d’aquest tendal i del cofre que el protegeix, convertint-lo en un element de decoració d’exterior. La gamma de tendals està disponible en 4 colors, combinables en fins a 16 configuracions diferents i, els elements de fixació, a més, queden completament amagats.

El sistema també disposa de sensors climàtics i, si es vol, es pot obrir i plegar el tendal des d’una aplicació al nostre smartphone o tauleta. Fins i tot hi podem instal·lar-hi llums LED modulables desde comandament a distancia. L’objectiu? Aconseguir el màxim confort pels nostres clients i la màxima eficiencia del producte.

qubica-light-toldo-cofre

Pel que fa a la lona, és possible escollir d’entre una àmplia carta de teixits dels fabricants capdavanters del mercat, que ofereixen teles resistents a la humitat i a l’aigua; també a la brutícia. I sempre amb la millor garantia.

Tot plegat, el Qubica és un model que sempre ha satisfet i satisfà els nostres clients més exigents. Un autèntic element de decoració personalitzable que farà del vostre jardí o terrassa un espai de confort i de disseny.

No hay etiquetas
Comments are closed.
Contáctenos mediante WhatsApp
Contáctenos mediante WhatsApp