Blog

Cobertors de piscina: tot avantatges
25
Oct 2016

Cobertors de piscina: tot avantatges

El món de la protecció solar està estretament lligat amb l’estalvi d’energia. Som experts a l’hora d’escollir i triar els teixits que empreem en les nostres instal·lacions i, per aquesta raó, estenem la nostra gamma de productes i serveis més enllà dels tendals, motoritzacions i sensors i oferim als nostres clients sistemes tèxtils per cobrir piscines i protegir-les de l’intempèrie.

No es tracta només d’impedir que la brutícia entri a la nostra piscina; hi ha moltes raons per les que és beneficiós instal·lar un cobertor:

 • L’estalvi: evitem l’evaporació de l’aigua i dels productes químics del mateniment. La coberta evita el pas de llum i impedim la prolificació d’algues.
 • Neteja: la millor manera de mantenir neta la piscina és tapant-la.
 • Més vida per a la depuradora: amb aigua més neta l’skimmer treballarà menys i reduirem -a banda del seu manteniment- la factura de llum i aigua. En reduir l’evaporació d’aigua minimitzarem la quantitat de calci i dipòsits minerals.
 • Controlarem l’humitat: en piscines d’interior, la coberta evita l’evaporació i, en la majoria dels casos, deixen de ser necessari els equips de deshumidificació.
 • Seguretat: evitem possibles accidents de persones o animals.

toldos-egara-cobertes-piscina-01

Pel que fa a l’aspecte tècnic, el teixit que usem és de polièster revestit de PVC. Té una gran resistència a la tracció i, mitjançant uns ancoratges d’acer inoxidable que situem a tot el perímetre i que s’amaguen un cop la coberta es retira, l’ancorem al terra de forma segura. N’estem tant segurs de la fiabilitat del teixit i el muntatge que oferim garantia de dos anys, tant en el producte con en la instal·lació.

Demaneu-nos-en informació; ara que tot just acaba el temps de gaudi de la piscina és el millor moment per a protegir-la i deixar-la llesta per a la temporada vinent 🙂

No hay etiquetas
Antonio

Lona 5 de ancho por 7 de largo precios, gracias

  Toldos Egara

  Hola Antonio,
  Para hacerte llegar un presupuesto detallado, lo mejor es que te pongas en contacto con nosotros a través del formulario de Contacto. No olvides facilitarnos también tu teléfono y ubicación.
  ¡Muchas gracias!

   Comments are closed.
   Contáctenos mediante WhatsApp
   Contáctenos mediante WhatsApp

   25/5/20 Informació per als nostres clients

   A Tendals Egara estem reprenent la nostra activitat habitual, evidentment seguint unes pautes de seguretat imprescindibles de cara a la protecció del nostre equip i personal i també dels nostres clients.

   Seguim pensant que el més important en moments com aquests és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

   Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.