Blog

Coberts especials per cotxes i autocaravanes
18
nov 2019

Coberts especials per cotxes i autocaravanes

A banda de sistemes de gestió solar com tendals i pèrgoles, a Tendals Egara també realitzem instal·lacions a mida de tota mena de cobertes i tancaments de vidre o tancaments en PVC per, entre d’altres, els professionals de la restauració.

Avui us volem mostrar una instal·lació per encàrrec realitzada a un habitatge. El propietari es va posar en contacte amb nosaltres per tal de demanar-nos un tancament amb unes mides específiques per tal d’encabir-hi la seva autocaravana.

El disseny és similar al que es pot fer per a protegir, per exemple, qualsevol vehicle. Les dimensions d’aquest tancament són de 5,00×6,50 metres. S’ha realitzat amb perfil d’alumini lacat en blanc de 140×140 mm reforçat en el seu interior, ja que la zona on s’ha instal·lat és de força vent.

El teixit PVC que s’ha seleccionat, és ignífug Precontraint 622 opac. El sistema és totalment pla i retràctil, equipat amb motors Somfy amb comandament a distància, cosa que fa molt senzilla la seva apertura i tancament.

toldos-egara-cobertizo-autocaravana-01
toldos-egara-cobertizo-autocaravana-02
toldos-egara-cobertizo-autocaravana-03
toldos-egara-cobertizo-autocaravana-04

A tots els tancaments “a mida” que realitzem, a més, hi podem incorporar il·luminació LED.
Són solucions de ràpida instal·lació i força econòmiques.

Si voleu més informació sobre aquesta modalitat de tancament, podeu trucar-nos al 937 889 138 o bé enviar-nos un whatsapp o un correu electrònic. També ens podeu visitar a la nostra exposició, on podreu veure mostres dels materials que utilitzem.

toldos-egara-cobertizo-autocaravana-v06
toldos-egara-cobertizo-autocaravana-v05

0 comments

Deixar una resposta

Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp

Informació per als clients de Tendals Egara

Són moments difícils i, per responsabilitat social amb el nostre equip i personal i també amb els nostres clients en un moment com l’actual, aturem l’activitat de l’empresa durant les dues pròximes setmanes o fins a nova notificació.

En moments com aquests, el més important és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.