Blog

Encetem 2019 com a nou punt de venda de “Lambrequins du Sud”
10
gen 2019

Encetem 2019 com a nou punt de venda de “Lambrequins du Sud”

Lambrequins du Sud és una marca de professionals de la il·luminació de comerços. A partir d’aquest gener, Tendals Egara en som nou punt de venda.

El seu sistema consisteix a aplicar la tecnologia LED a les retolacions corporatives dels tendals, fent possible col·locar il·luminació als logos i dissenys que dels faldons i bambolines. Es tracta d’un sistema patentat a França, del qual ara en som distribuïdors a la nostra zona.
El termini de disseny i instal·lació és de 3 setmanes. És un producte totalment personalitzat: tipografia, logos, disseny, LED RGB… i tot acompanyat d’automatismes per encendre i apagar de manera ben senzilla i ràpida: des d’un interruptor, comandament a distància o fins i tot des del mòbil a través d’una aplicació específica.

lambrequins-01
lambrequins-02

És un sistema prou exclusiu, orientat sobretot a franquícies i grans marques: botigues, restaurants.

A partir del mes de febrer en podreu veure un funcionant en directe a la nostra exposició. L’estudi, disseny (podem crear paraules en LED de fins a 2 metres) és totalment inclòs dins el preu. Si sou decoradors, arquitectes o dissenyadors podeu contactar amb nosaltres i us en facilitarem tota la informació tècnica que us calgui.

lambrequins-03
lambrequins-04

0 comments

Deixar una resposta