Blog

Per a espais complexos, solucions imaginatives
13
jun 2019

Per a espais complexos, solucions imaginatives

Avui volem parlar-vos de les solucions imaginatives que a Tendals Egara dissenyem per a espais on, a priori, pot resultar complicat instal·lar un sistema de protecció solar estàndard. Aquesta és una petita galeria de productes que hem instal·lat a casa dels nostres clients per a dotar d’ombra espais com terrasses de sostres baixos (sobretot a àtics o plantes superiors d’habitatges unifamiliars) i passadissos de terrasses exteriors.

Si voleu instal·lar un tendal a casa però, fins avui, no us han ofert cap solució adient, contacteu amb nosaltres i faciliteu-nos-en més dades. Segur que trobem un producte i instal·lació que s’ajusti al que us cal.

toldos-egara-soluciones-03
toldos-egara-soluciones-02
toldos-egara-soluciones-01
toldos-egara-soluciones-04
toldos-egara-soluciones-05

A les fotos anteriors, els muntatges a diferents habitatges de tendals tipus cofre Storbox 300 del fabricant Llaza. Ambdós motoritzats i amb sensors de vent incorporats. Les plaques elevadores fabricades especialment per aquest tipus d’instal·lacions són d’acer lacat, d’1.5 cm de gruix per assegurar la seva durabilitat.

toldos-egara-soluciones-06
toldos-egara-soluciones-07

A les imatges superiors, la instal·lació d’un tendal model EOS de Gaviota. En l’interior de les guies telescòpiques hi ha uns pistons de gas que garanteixen que la lona és tensa de forma adequada. El tancament del tendal és en cofre, és a dir, el teixit, un cop recollit, queda totalment amagat dins l’estructura de protecció, garantint la durabilitat del producte. Aquest tipus d’instal·lacions no es podrien realitzar mai, amb un tendal de braç, tractant-se doncs d’una solució imaginativa per a ubicacions com la que us mostrem.

Sense etiquetes definides

0 comments

Deixar una resposta

Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp

Informació per als clients de Tendals Egara

Són moments difícils i, per responsabilitat social amb el nostre equip i personal i també amb els nostres clients en un moment com l’actual, aturem l’activitat de l’empresa durant les dues pròximes setmanes o fins a nova notificació.

En moments com aquests, el més important és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.