Blog

Instal·lació d’una pèrgola tensada
25
jul 2019

Instal·lació d’una pèrgola tensada

Les pèrgoles d’alumini motoritzades amb lona tensada són un producte versàtil i amb uns acabats immillorables. Permeten protegir un espai de casa vostra tant de la pluja i vent com del sol. Les tècniques innovadores emprades durant la seva fabricació asseguren l’estanquitat de l’espai: són el producte ideal per aprofitar terrasses i s’hi poden integrar sensors de pluja i vent, a banda d’il·luminació LED, per convertir-les en una solució perfecta per a qualsevol habitatge.

toldos-egara-pergola-tensada-01
toldos-egara-pergola-tensada-02

En aquest cas, aquesta pèrgola tècnica d’alumini ha estat lacada en color gris mate i hi hem instal·lat il·luminació LED. A més, a la part de les potes, s’hi han col·locat unes jardineres a gust del nostre client on s’hi col·locaran flors i plantes.

toldos-egara-pergola-tensada-03
toldos-egara-pergola-tensada-04
toldos-egara-pergola-tensada-05

0 comments

Deixar una resposta

Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp

Informació per als clients de Tendals Egara

Són moments difícils i, per responsabilitat social amb el nostre equip i personal i també amb els nostres clients en un moment com l’actual, aturem l’activitat de l’empresa durant les dues pròximes setmanes o fins a nova notificació.

En moments com aquests, el més important és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.