Blog

Instal·lació de dos sistemes plans Targa PS6000 d’Stobag
24
mai 2019

Instal·lació de dos sistemes plans Targa PS6000 d’Stobag

En aquesta publicació us volem parlar de la instal·lació de dos sistemes plans Targa PS6000 d’Stobag. Una de les peculiaritats d’aquest projecte és que els materials s’han fet arribar a l’habitatge, a Sabadell, gràcies a una grua elevadora, ja que es tracta d’un àtic.

El teixit d’aquests tendals és acrílic de la marca Dickson, cosit amb fil GORE® TENARA®, amb 15 anys de garantia: un dels millors fils del mercat. La tensió de la lona es realitza a través de pistons de gas (és un sistema hidràulic) que s’oculta a l’interior de les guies.

targa-p6000-01
targa-p6000-02

Les mides d’aquests tendals són de 6 metres d’ample per 3 metres aproximadament de sortida.
Hem incorporat a la instal·lació motorització Somfy amb sensor de vent i automatització Tahoma, per tal de fer possible l’ús a través de l’aplicació per a tauleta i smartphone.

targa-p6000-03
targa-p6000-04

0 comments

Deixar una resposta

Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp

Informació per als clients de Tendals Egara

Són moments difícils i, per responsabilitat social amb el nostre equip i personal i també amb els nostres clients en un moment com l’actual, aturem l’activitat de l’empresa durant les dues pròximes setmanes o fins a nova notificació.

En moments com aquests, el més important és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.