Blog

Instal·lació d’un tancament de PVC flexible per la terrassa d’un bar
26
May 2021

Instal·lació d’un tancament de PVC flexible per la terrassa d’un bar

Aquesta és la instal·lació d’un tancament en PVC flexible realitzada durant el mes d’abril a la Rambleta del Pare alegre de Terrassa. El material que s’ha utilitzat és PVC de tipus ignífug, que retarda el foc en cas d’incendi i que és adient per la instal·lació en pèrgoles i en tancaments, com el que us mostrem, realitzat per cobrir la terrassa d’aquest bar i també per a tancaments per cobrir vehicles.

El tancament amb tendals corredissos i tendals verticals amb finestres transparents, per a permetre l’entrada de llum, es plega i recull de forma manual. L’estructura, amb peus ancorats a terra, és d’alumini lacat blanc i té una superfície total de 50 m2. El sistema es va muntar sencer, amb la participació de quatre operaris, en un sol dia.

Els tancaments de PVC flexible són una solució de ràpida instal·lació i força econòmica, a més de realitzar-se, evidentment, a mida del client. En el cas de bars, cafeteries i restaurants, permeten, ajustant-nos a l’espai de la terrassa, optimitzar l’espai exterior, tan necessari ara que les ocupacions interiors estan sotmeses a restriccions. Si necessiteu un tancament a mida, contacteu amb nosaltres i demaneu-nos informació sense compromís.

No hay etiquetas
Comments are closed.
Contáctenos mediante WhatsApp
Contáctenos mediante WhatsApp