Blog

Instal·lació de dues pèrgoles Linear de KE Italy i coberta de piscina
13
oct 2017

Instal·lació de dues pèrgoles Linear de KE Italy i coberta de piscina

Us presentem una de les instal·lacions realitzades durant aquest passat estiu. Es tracta d’una feina realitzada a un habitatge de Bellaterra, en 2 dies i per un equip de 4 operaris de Tendals Egara, durant una setmana amb fort risc de calor.

Com a complicació addicional, en aquesta casa amb façana ventilada, ens vàrem trobar amb peces que eren extremadament fràgils al recobriment de la façana. Aquestes peces estaven situades a 10cm de la façana real de l’obra i el més recomanable era no perforar-les. Per tant, vàrem optar per realitzar una estructura especial muntada a la part posterior de les pèrgoles que, ancorada a terra, ens va servir com a suport de totes les parts metàl·liques del muntatge.

pergola-linear-bellaterra-01
pergola-linear-bellaterra-02

Les pèrgoles són A100 Linear de KE Italy, arribades directament des d’Itàlia. Fan 3 i 3.5 metres d’amplada, amb una sortida de 3 i 3.5 metres per tal que d’alinear-les perfectament amb el frontal de la casa. A més, la unió entre les dues pèrgoles és completament estanca, de manera que el client ha guanyat una zona útil i coberta al jardí. El teixit emprat és un PVC Precontraint de tres capes, absolutament opac i especialment dissenyat per a aquest tipus d’instal·lacions. El sistema incorpora canals que recullen les aigües pluvials i un desaigüe als peus. Es pleguen i despleguen mitjançant motorització Somfy iO.

A més, també vàrem muntar una coberta de piscina: permet un gran estalvi d’energia i de feines de manteniment (minimitza la recollida de brutícia) durant els mesos d’hivern i eviten accidents.
Els cobertors de piscina són productes molt econòmics i efectius; els professionals parem especial atenció als aspectes de la seguretat, com en aquest cas, en realitzar el muntatge. El muntatge i desmuntatge és molt senzill, el pot realitzar directament el client i la coberta es plega i es desa fins a la temporada següent.

Gràcies a la instal·lació d’aquestes pèrgoles i la coberta de piscina, un nou client satisfet disposa d’un nou espai del qual gaudirà tot l’any. I per a nosaltres, aquesta és una nova feina d’aquelles que incorporen petits reptes i que estem orgullosos de mostrar-vos.

pergola-linear-bellaterra-03
pergola-linear-bellaterra-04

0 comments

Deixar una resposta