Blog

Instal·lació d’un tancament/paravent a Vacarisses
29
nov 2018

Instal·lació d’un tancament/paravent a Vacarisses

Aquest és el tancament vertical amb PVC estabilitzat que hem realitzat a un establiment de Vacarisses (Vallès Occidental).

Es tracta d’una terrassa exterior, que hem aïllat per tal de minimitzar-ne el fred i l’entrada d’aigua en cas de pluja.
Aquestes instal·lacions realitzades amb PVC són solucions senzilles i econòmiques. A més, són molt duradores i de ràpida instal·lació, i es poden muntar o desmuntar segons les necessitats del client.

toldos-egara-tancament-pvc-00
toldos-egara-tancament-pvc-02

El sistema és manual i el tancament, un cop recollit, s’enganxa a terra. Les obertures transparents permeten que hi hagi molta llum a l’interior de l’espai. L’alumini de la instal·lació s’ha lacat en color Ral 8014 (xocolata) i la lona és del mateix color, per tal que combini a la perfecció. A més, hem incorporat reforços d’alumini entre cada intercanvi de lona, per tal d’evitar que es mogui en excés amb el vent.

toldos-egara-tancament-pvc-03
Josep olle

Quisiera saber el coste, para un patio, de 3×3 partiendo de una parte de fondo gracias

  • PRIVACIDAD:
  • RGPD:
Els comentaris estan tancats.
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp

25/5/20 Informació per als nostres clients

A Tendals Egara estem reprenent la nostra activitat habitual, evidentment seguint unes pautes de seguretat imprescindibles de cara a la protecció del nostre equip i personal i també dels nostres clients.

Seguim pensant que el més important en moments com aquests és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.