Blog

Instal·lació de tendals tipus veranda, sobre vidre: innovant!
13
set 2018

Instal·lació de tendals tipus veranda, sobre vidre: innovant!

toldos-egara-tendals-sobre-vidre-01
toldos-egara-tendals-sobre-vidre-04

Els tendals tipus “veranda” són els que s’instal·len sobre espais envidriats per tal de controlar la llum solar. A més, a l’estiu o en èpoques de calor, ajuden a controlar la temperatura d’aquests espais. Realitzem instal·lacions de tendals veranda sobre sostres plans (o amb un desnivell mínim) i també sobre sostres amb més inclinació.

En aquestes instal·lacions que us mostrem, un dels models encarregats pel nostre client és l’Airomatic del fabricant suís Stobag. La seva construcció compacta el fa ideal per a finestres i estructures de petites dimensions. Funciona a través d’un mecanisme de guia que es fixa als ancoratges de muntatge.

També us mostrem com hem adequat els espais d’un altre habitatge un tendal tipus cofre de braç articulat, no tan específicament dissenyat per a zones envidriades, però que va encaixa a la perfecció en l’espai. A més, també hem instal·lat una pèrgola a una altra de les terrasses.
En aquest cas, tots els sistemes incorporen motorització i s’han lacat en color negre i s’ha usat lona en color gris, per dotar tots els sistemes de protecció solar d’uniformitat en el seu disseny i integració.

Voleu més informació sobre els tendals veranda? Disposeu d’un espai on creieu que un tendal de tipus veranda seria una solució òptima de protecció solar? Contacteu amb nosaltres o truqueu-nos al 937 889 138, estarem encantats d’assessorar-vos.

toldos-egara-tendals-sobre-vidre-03
toldos-egara-tendals-sobre-vidre-02
toldos-egara-tendals-sobre-vidre-06
toldos-egara-tendals-sobre-vidre-05

0 comments

Deixar una resposta