Blog

Isola 2 de KE, confort en exteriors els 365 dies de l’any
13
jul 2017

Isola 2 de KE, confort en exteriors els 365 dies de l’any

El fabricant italià KE presenta la nova pèrgola ISOLA 2, de la seva gamma Gennius.

Innovació, disseny refinat, amplitud i transversalitat de l’oferta, flexibilitat en la gestió “a mida” i solucions especials. Aquestes són les característiques guanyadores de la gamma GENNIUS, que s’amplia amb la nova pèrgola ISOLA 2 amb estructura d’alumini i capaç de protegir dels rajos solars, del vent, de la humitat i – gràcies al nou sistema de mampara mòbil i al sistema integrat de recollida i evacuació de l’aigua de la pluja – fins i tot de protecció amb elevada eficàcia en cas de pluja.

ISOLA 2 és adaptable a qualsevol espai: l’estructura està dotada de sostre arquejat, per una estètica més neta i una menor dimensió en alçada.

L’estructura pot ser tancada amb múltiples tipologies de tancaments envidrats, projectats per donar protecció dels agents atmosfèrics. Gràcies al sistema Vertika Gennius, podem integrar els tendals verticals laterals i frontals dins de l’estructura perimetral. La varietat de selecció dels teixits permet tenir el nivell de tancament desitjat; un cop tancada la Vertika Gennius desapareix completament a l’interior de l’estructura.

Totes les seves característiques tècniques, les trobareu en aquest document PDF.

Si voleu més informació sobre l’article o altres similars, podeu contactar amb nosaltres enviant-nos un missatge, visitant la nostra botiga a Terrassa o trucant-nos al 937 889 138.

0 comments

Deixar una resposta