Blog

La pèrgola, a l’estiu, es porta
10
ago 2016

La pèrgola, a l’estiu, es porta

D’entre tots els sistemes de protecció solar que estem instal·lant aquest estiu a casa dels nostres clients, n’hi ha un que destaca per damunt de tot com el més demandat: les pèrgoles.

Les pèrgoles son sistemes versàtils, que es poden instal·lar gairebé arreu, doncs no s’han d’ancorar a la paret. N’hem instal·lat de totes mides i colors: des de ben senzilles (amb el sistema lliscant manual sobre guies, en alumini blanc i tela ben discreta) i de ben innovadores (amb motorització integrada, llum led que es pot encendre a la nit i tela de color modern i agosarat).

D’una pèrgola, ho podem escollir gairebé tot. El perfil de l’alumini que s’usa en aquestes instal·lacions pot ser de 80×40 mm., 90×50 mm., 90×96 mm. i el tamany a cobrir pot ser de 7×7 o 7×8 metres sense problemes. Podem escollir el color de l’alumini i també el de la lona; els fabricants amb els que treballem ofereixen 10 anys de garantia respecte el decoloriment del teixit acrílic i la carta de colors és ben àmplia.

Aquestes son algunes de les pèrgoles que hem instal·lat aquest estiu

Molts dels nostres clients opten també per una pèrgola perquè, tenir-una una, suposa afegir un nou espai a la seva vivenda, sense obres ni molèsties d’haver de sol·licitar la modificació de cèdules d’habitabilitat. Convertim un espai sovint poc aprofitat en un lloc del que tota la familia pot gaudir.

Conegueu-les al nostre catàleg de productes o bé visitant la nostra exposició; demaneu-nos-en informació sense compromís i us assessorarem sobre el sistema de protecció solar que més us convé.

0 comments

Deixar una resposta