Blog

Led als tendals: funcionalitat i estalvi
11
abr 2019

Led als tendals: funcionalitat i estalvi

Aquest és el tendal cofre amb braços Onyx LUX, del fabricant Llaza, que hem instal·lat fa uns dies a casa d’un client. L’alumini està lacat en color RAL tipus antracita, funciona amb motor Somfy iO (permet gestionar el tendal a través de l’aplicació per a mòbil o tauleta) i, a més, hi hem instal·lat un sensor de vent.

Què el fa més especial?

Com veureu a les imatges, aquest tendal incorpora als seus braços il·luminació LED. Això el dona de funcionalitat extra, doncs permet iluminar tot l’espai que es troba sota el tendal, és regulable en intensitat i el client pot configurar diversos ambients de forma fàcil. A més, el LED ofereix unes avantatges addicionals en quant a consum, durabilitat i pel que fa a la temperatura (més freda) a la que treballa. Penseu doncs en l’avantatge que això suposa a l’estiu.

Pel que fa al teixit amb el qual el tendal ha estat realitzat, ha estat confeccionat amb el nou sistema Ultra Slim de Toldos Serrano, que permet unir dues peces de teixit acrílic “a testa”, procés amb el qual es minimitza l’existència d’arrugues i s’aconsegueix un acabat molt cuidat.

Si voleu més informació sobre els tendals amb iluminació LED incorporada, podeu trucar-nos al 937 889 138 o bé enviar-nos un whatsapp o un correu electrónic. També ens podeu visitar a la nostra botiga, on veureu en funcionament els models més actuals de tendal cofre.

tendals-led-01

0 comments

Deixar una resposta