Blog

Led als tendals: funcionalitat i estalvi
11
abr 2019

Led als tendals: funcionalitat i estalvi

Aquest és el tendal cofre amb braços Onyx LUX, del fabricant Llaza, que hem instal·lat fa uns dies a casa d’un client. L’alumini està lacat en color RAL tipus antracita, funciona amb motor Somfy iO (permet gestionar el tendal a través de l’aplicació per a mòbil o tauleta) i, a més, hi hem instal·lat un sensor de vent.

Què el fa més especial?

Com veureu a les imatges, aquest tendal incorpora als seus braços il·luminació LED. Això el dota de funcionalitat extra, doncs permet il·luminar tot l’espai que es troba sota el tendal, és regulable en intensitat i el client pot configurar diversos ambients de forma fàcil. A més, el LED ofereix uns avantatges addicionals pel que fa a consum, durabilitat i pel que fa a la temperatura (més freda) a la que treballa. Penseu doncs en l’avantatge que això suposa a l’estiu.

Pel que fa al teixit amb el qual el tendal ha estat realitzat, ha estat confeccionat amb el nou sistema Ultra Slim de Toldos Serrano, que permet unir dues peces de teixit acrílic “a testa”, procés amb el qual es minimitza l’existència d’arrugues i s’aconsegueix un acabat molt cuidat.

Si voleu més informació sobre els tendals amb il·luminació LED incorporada, podeu trucar-nos al 937 889 138 o bé enviar-nos un whatsapp o un correu electrònic. També ens podeu visitar a la nostra botiga, on veureu en funcionament els models més actuals de tendal cofre.

tendals-led-01

0 comments

Deixar una resposta

Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp

Informació per als clients de Tendals Egara

Són moments difícils i, per responsabilitat social amb el nostre equip i personal i també amb els nostres clients en un moment com l’actual, aturem l’activitat de l’empresa durant les dues pròximes setmanes o fins a nova notificació.

En moments com aquests, el més important és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.