Blog

Nou servei de reserva de cita per a la botiga
13
Feb 2020

Nou servei de reserva de cita per a la botiga

Fa ja uns dies que hem posat en marxa un nou servei de reserva de cita preferent d’atenció a la nostra botiga.

Ho sabem, són dates de molta afluència al showroom; tot plegat a causa de les destrosses que va ocasionar el temporal de fa unes setmanes: rebem moltíssimes visites, trucades i sol·licituds de pressupost de clients interessats en reparacions, canvis de lona i substitució de producte. I a la nostra botiga de Terrassa, la gran afluència de clients es nota i, de vegades, ens veiem obligats a fer-vos esperar més del que voldríem per ser atesos, cosa que lamentem.

És per tot això que hem posat a la vostra disposició, en aquesta mateixa web, un servei de Reserva d’hora per a cita preferent a la nostra botiga, és a dir, que pugueu venir amb cita garantida a un dia i hora determinats per tal de ser atesos sense espera.

Per reservar ara la vostra hora, podeu fer-ho ara en aquesta pàgina, o bé a través del menú superior: Contacte > Reserveu Cita per a la botiga. També podeu trucar-nos al 937 889 138 o bé enviar-nos un Whatsapp al 620 165 950 (de 10 a 14 hores).

A la nostra botiga/showroom hi podreu veure i comprovar les qualitats, colors de lona, dels nostres productes. Ara bé, si no voleu o no podeu fer una visita presencial, podeu demanar pressupost online a través d’aquesta mateixa web a l’apartat de Contacte i Localització. Estem a la vostra disposició!

No hay etiquetas
Comments are closed.
Contáctenos mediante WhatsApp
Contáctenos mediante WhatsApp