Blog

En marxa amb noves instal·lacions: pèrgola KeDry Prime de KE Italy
28
May 2020

En marxa amb noves instal·lacions: pèrgola KeDry Prime de KE Italy

Després de l’aturada forçosa ocasionada per la #Covid19, a Tendals Egara estem recuperant el nostre ritme habitual d’instal·lacions i visites  per elaborar pressupostos per als nostres clients. Tanta és la vostra demanda que la nostra agenda de cites ja és ben plena per tot el mes de juny. Mai no podrem agrair-vos prou la confiança en la nostra empresa 🙂

Fa uns dies, a la nostra pàgina a Facebook, compartíem fotografies de la instal·lació d’un tendal Kyma de Gaviota Symbac de 10 metres d’ample per 3,50 de sortida.

En aquest post d’avui, us volem mostrar la pèrgola KeDry Prime de KE Italy que hem instal·lat a una població de la Costa Brava. Aquesta pèrgola és el model més nou d’aquest fabricant i la que incorpora les seves darreres millores. La principal d’elles l’ample màxim de làmina que ofereix, que és de 5 metres. Cal tenir present que la majoria de pèrgoles bioclimàtiques del mercat no sobrepassen l’ample de 4 metres.

La KeDry Prime, estructuralment, va fixada a la façana i té dos peus de 160×160 mm. En aquest cas les mides de tot el conjunt complet són 4,50×5 metres. La mida màxima que pot tenir el model KeDry son 5×7 metres.

Com veureu a les imatges anteriors, l’alumini és d’un blanc lacat RAL9010 i el sistema incorpora motorització Somfy.
En aquest cas no hem d’utilitzar complexos motors que funcionen a través de pistó (el motor habitual que usen les pèrgoles bioclimàtiques) i que, després d’un ús prolongat en el temps, poden ser complexes de reparar.

Aquest model de pèrgola, a més, pot incorporar il·luminació LED, tant al perímetre de l’estructura com individualment a cada làmina. Les làmines tenen una apertura de fins a 135º, una característica en la qual aquest model supera a molts dels models competidors.

A més, per finalitzar, disposa de sistema d’ocultació de TOTS els elements d’ancoratge (és totalment impossible veure-hi caragols, perquè aquests no queden a la vista) i CAP element en aquest producte és de plàstic. Un producte de qualitat inqüestionable i un muntatge que ens ha quedat rodó.

Esperem que el resultat us agradi tant com a nosaltres.

No hay etiquetas
Comments are closed.
Contáctenos mediante WhatsApp
Contáctenos mediante WhatsApp

25/5/20 Informació per als nostres clients

A Tendals Egara estem reprenent la nostra activitat habitual, evidentment seguint unes pautes de seguretat imprescindibles de cara a la protecció del nostre equip i personal i també dels nostres clients.

Seguim pensant que el més important en moments com aquests és la salut de tots. I això serà possible gràcies a la nostra responsabilitat col·lectiva.

Podeu llegir el missatge complet i seguir-nos per a actualitzacions al nostre Facebook.  Moltes gràcies.