Blog

La tardor, el millor moment per instal·lar una coberta a la vostra piscina
27
Sep 2019

La tardor, el millor moment per instal·lar una coberta a la vostra piscina

Fa aproximadament un any us parlàvem al nostre blog dels avantatges d’instal·lar una coberta de piscina de qualitat a casa vostra. Les cobertes, o cobertor de piscina, a banda de ser una mesura de seguretat (eviten caigudes accidentals d’infants, animals domèstics o persones) són també una mesura d’estalvi.

Aquestes cobertes per a la piscina es realitzen en material molt resistent, de PVC. Les fabriquem per als nostres clients absolutament personalitzades, rodones, rectangulars o quadrades, inclús amb formes personalitzables. Són duradores i, un cop arriba la temporada d’ús de la vostra piscina, es pleguen i desen fins a l’hora d’instal·lar-les novament.

Les cobertes que instal·lem s’ancoren mitjançant uns sistemes especials que queden ocults i arran del terra, per tal d’evitar entrebancades. A més, fins i tot incorporar motors que pleguen i despleguen la lona automàticament.

Quines avantatges té la instal·lació d’una coberta de piscina?

A banda de la prevenció en l’àmbit de seguretat, com us hem explicat amb anterioritat, una coberta de PVC protegeix la piscina durant els mesos de fred i pluja. Evita que hi caigui brutícia, fulles, insectes… i en minimitza les neteges periòdiques. A més, protegint la piscina podreu controlar la dosificació de clor i productes floculants i gaudireu d’una piscina “menys química”.

Ara és el millor moment per deixar la vostra piscina protegida durant la tardor i l’hivern. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu un pressupost sense compromís.

No hay etiquetas
Comments are closed.
Contáctenos mediante WhatsApp
Contáctenos mediante WhatsApp